LUSH, Review

#1 In bad met | LUSH Avobath Bath Bomb

Er komt een nieuwe rubriek op Lauralouise.nl. Ik ga namelijk met jullie delen met welke heerlijke producten ik in bad ga. Sinds ik een eigen huis heb gekocht ben ik ook eindelijk in het bezit van een bad en dat was toch echt 1 van die dromen die ik had.

Ik ben vaste klant geworden bij de LUSH, maar ook producten zoals Rituals en Jo Malone heb ik in de badkamer staan om heerlijk mee te badderen. In mijn nieuwe rubriek ‘In bad met…’ laat ik het product zien wat ik meeneem in bad. De producten van LUSH zijn namelijk altijd heel leuk om te delen bijvoorbeeld door de effecten die uit de bruisballen komen en ook direct mijn mening wat ik er nou van vond en of het echt die prijs waard was.

De eerste die ik ga behandelen is de Bath Bomb Avobath. Deze heb ik pas geleden gekocht en door de geur die eraf kwam in de winkel was ik gelijk verkocht!

‘LUSH schrijft over deze Bath bomb het volgende: ‘ Boost je brein met fris citroengrag en verzacht je huid met avocado-olie. Geniet van een explosie aan geur en kleur.”

Hieronder laat ik je het effect zien van deze bath bomb in het water

Nu moet ik zeggen dat ze over de geur echt onwijs te spreken ben, deze is net als ik al had geroken ook in bad heerlijk. Hij is ontzettend fris door de geur van citroen en dat geeft echt een oppepper. Ook het bad voelt lekker zacht aan, je voelt dat zeker dat er er olie inzit en dat merkte ik ook op mijn huid toen ik uit het bad ging. Wel vind ik het bad zelf een beetje saai, normaal ben ik van LUSH gewend dat er een enorme kleuren explosie is met een verrassing binnenin, deze Bath bomb is precies zo als die eruit ziet van begin tot eind groen. Ook vond ik dat hij niet heel erg goed oploste, zodra die in het water ging zonk hij eigenlijk gelijk naar de bodem. De meeste die ik tot nu toe heb gebruikt bruisen echt door het bad draaiend heen. Kleine minpuntjes maar over het algemeen ben ik heel tevreden over deze Avobath. Hij is heerlijk!

De Avobath is verkrijgbaar bij LUSH voor €4,95
Heb jij ervaring met de Avobath van LUSH?