Beauty, Inspiratie, Persoonlijk

Mijn echte ‘Me Time’ Essentials!

Een heerlijk momentje voor jezelf, lekker niksen, een grote kop thee, Netflix aan, badderen in bad of wegdromen in een boek. Ik ben dol op ‘Me Time’ momentjes en zorg ook dat ik ze regelmatig heb. Dit geeft mij altijd een hele boost en energie om er tegenaan te gaan. Even helemaal niks, geen dingen om over na te denken maar pure focus op ontspanning.

Bij een  ‘Me Time’ momentje zorg je natuurlijk dat je alleen maar dingen om je heen hebt waar je blij van wordt en waarmee je extra kunt ontspannen. Ik heb een aantal van die dingen die bij mijn echte ‘Me Time’ momentje passen. Benieuwd? Kijk mee!

metime1

metime2

Comfy Outfit
Me Time begint natuurlijk in je allerlekkerste en zachte outfit die je maar in huis hebt. Ik heb een heerlijke roze wollen trui van de H&M die heerlijk zacht is. Ik weet niet of je echt favoriete kledingstukken kunt hebben, maar deze trui is dat zeker voor mij.

Kop thee
Voor optimale ontspanning werkt een kop thee altijd extra goed. Mijn favoriete theemerken zijn, The English Tea shop en Clipper. Ik ben op dit moment helemaal weg van dit theetje.

Maskertje
Wanneer je toch van plan bent om helemaal zen te worden is het ook goed om wat extra liefde aan je huid te geven, een maskertje is dan ook zeker een goed idee. Ik ben vooral een liefhebber van ‘papieren’ maskertjes. Wanneer ik in bad ga neem ik ook standaard een maskertje en ik merk dat het zo goed is voor je huid, het geeft echt een boost.

Chocola
Er gaat niets boven een lekkere reep chocola en dit hoort natuurlijk thuis bij een ‘Me Time’ moment. Ik ben helemaal dol op de Johnny Doodle Fudge Brownie reep, maar de Milka Oreo heb ik ook weer herontdekt.Heerlijk!

Nagellakken
Nagellakken werkte mij altijd best op de zenuwen omdat ik er niks van bakte. Voor ik het wist zat alles eronder behalve mijn nagels. Nu mijn nagels eindelijk ‘nagels’ zijn en ik ze er niet meer afhaal ben ik ook een liefhebber geworden van nagellakken en heb ik het ook onder de knie gekregen. Nu werkt nagellakken juist ontspannend en doe ik het graag.

Netflix Vs. Boek
Bij ‘Me Time’ wil ik eigenlijk afstand doen van mijn telefoon en niet naar het schermpje staren. Toch vind ik Netflix kijken wel echt heerlijk en ontspannend en doe ik dan ook graag. Toch moet ik wel zeggen dat ik het ook vaak inruil voor het lezen van boeken. Lezen vind ik erg leuk en ontspannend en alleen al bladeren door mooie boeken maakt mij blij. Heerlijk!

metime3

metime4

Heb jij wel eens een ‘Me Time’ momentje?