Inspiratie, Persoonlijk

Inspiratie voor mijn verjaardag!

Aanstaande zondag 14 januari ben ik jarig en word ik alweer 26 jaar. Wat vliegen de jaren toch snel voorbij! Zoals ik al vaker heb verteld vind ik het heel leuk om tijdens feestjes extra uit te pakken met lekkere hapjes en leuke extra’s. Dit jaar wil ik dat ook weer doen en daarvoor heb ik natuurlijk wel wat inspiratie nodig.

Ik ben mijn favoriete platform opgedoken (Pinterest) en heb weer heel wat inspiratie voorbij zien komen. Dit jaar wil ik 2 lekkere taarten maken voor mijn familie. Natuurlijk mijn ouderwetse en groot favoriet van de familie mijn appeltaart maar ik wou voor de verandering en omdat ik nu een prachtige KitchenAid heb uitpakken met nog een taart. Ieder geval heb ik van alles en nog wat inspiratie opgezocht en hopelijk kan ik dit verwerken in mijn eigen feestje. Ben je ook bijna jarig en kan je ook wat inspiratie gebruiken? Kijk snel mee!


Drankjes

Bron afbeelding – PositiveMedLauren Conrad

Bron afbeelding – Abby Mitchell Event – heatherchristo.com


Taartjes

Bron afbeelding – Anderhuis – thekitchenmccabe.com

Bron afbeelding – Style Sweet CA – Tumblr


Decoratie

Bron afbeelding – Urban OutfittersStyle Me Pretty

Bron afbeelding – zsazsabellagio –  Lenzo.com


Vind jij het ook altijd leuk om bij feestjes & verjaardagen extra uit te pakken?