Inspiratie, Persoonlijk

INSTAGRAM | Mijn accounts + Spam je eigen account!

Volg jij mij al op Instagram? Op de hoogte blijven van extra beauty nieuwtjes en een kijkje in mijn persoonlijke leven, dat kan via mijn Instagram account! Ik heb twee accounts waar ik te volgen ben. Een helemaal in het teken van beauty en de andere in het teken van persoonlijke en dagelijkse gebeurtenissen.

Zelf vind ik het heerlijk om lekker door Instagram te scrollen en nieuwe accounts te ontdekken. Daarom leek het mij leuk om in dit artikel de mogelijkheid te geven om je eigen account te delen!


PicMonkey Collage

Mijn beauty account is: Fablouise.nl 

Hier deel ik alleen maar beauty foto’s van producten die ik ga reviewen, waar ik fan van ben en mooie sfeerbeelden. 

Mijn persoonlijk account is: LauralouiseNL

Hier deel ik dagelijks foto’s van alles wat ik mee maak zoals gerechten die ik eet, plekken die ik bezoek en eigenlijk van alles en nog wat!

PicM1onkey Collage

Ik zou het heel leuk vinden als je mij gaat volgen op Instagram en ik ben ook heel benieuwd naar het account die jij heb. Deel daarom je naam van je account hieronder om vertel erbij of je van alles en nog wat plaatst of echt een thema als beauty, food, fashion of noem maar op!

Wat is je Instagram account?