Inspiratie, Lifestyle

Deze kerstversiering is geweldig!

Met de kerstdagen in het vooruitzicht vind ik het heerlijk om alvast opzoek te gaan naar leuke decoratie. Dit jaar vier ik voor het eerst kerst in mijn eigen huis en moet ik dan ook zelf het een en ander inslaan om het huis in de kerstsferen te brengen.

Nu ben ik eerst voornamelijk aan het snuffelen voor ik daadwerkelijk iets koop maar het is moeilijk om mij in te houden want ik heb de leukste kerstballen ever gevonden. Zo leuk dat ik er een klein artikeltjes van maak om ze aan jullie te laten zien. Kijk mee!

kerstMijn zoektocht begon namelijk in de webshop van de Bijenkorf en daar ontdekte ik het merk Vondels Amsterdam. Dit merk heeft echt onwijs schattige kerstdecoratie om echt blij van te worden. Het enig wat mij toch een beetje in de weg zit is de prijs die wel een beetje aan de hoge kant voor een enkele kerstbal. Natuurlijk is het nog lang geen kerst en ga ik nog verder opzoek en wie weet vind ik soortgelijke decoratie wel voor een ieder aantrekkelijker prijs. Mocht je nog een tip hebben die ook zulke decoratie verkopen, let me know! Ieder geval was het niet lang zoeken of ik haalde er al een aantal favorieten uit. Kijk mee!

kerst2

Verkrijgbaar bij de Bijenkorf!

Wat vind jij van deze schattige versiering voor in de boom?