Beauty, Inspiratie

Make-up om bij weg te dromen!

Wat kan ik toch verliefd worden op sommige make-up producten. Ik was weer even aan het dwalen op het internet en kwam zowel bij de Douglas als bij het Engelse warenhuis Selfridges echt weer prachtige items tegen. Make-up items op bij weg te dromen!

In het najaar komen merken weer met prachtige, sprookjesachtige exemplaren, highlighter om u tegen te zeggen en doosjes die ieder make-up lover graag wilt vasthouden. Ik heb mijn favoriete bij elkaar gezet zodat we allemaal even kunnen wegdromen. Benieuwd? Kijk mee!

wish

wosh2

De items hierboven heb ik gevonden in de webshop van de Bijenkorf en Selfridges. Stuk voor stuk echt pareltjes maar wel met een prijskaartje eraan. Voornamelijk allemaal highlighters en wat word ik daar blij van. Ik heb zelf een hele mooie van Dior uit de lentecollectie van dit jaar, maar als idd deze zie dan denk ik dat ik rond de feestdagen mijzelf nog wel een cadeautje mag doen. Dit is nog maar het begin, de collecties komen langzamerhand ook met hun kerst/wintercollecties en die zijn vaak ook weer prachtig!! Ik kan niet wachten!

Wat vind jij van de items? Ben je ook verliefd geworden?