Feestdagen, Inspiratie, Persoonlijk

MY LOVELY CHRISTMAS TREE ORNAMENTS!

Vorig jaar om deze tijd liet ik in een artikel mijn favoriet kerstdecoratie zien en omdat de kerstboom nu ook weer staat, leek het mij leuk om dit nog een keer te doen! Ik vind kerstbomen geweldig en ik kijk er ieder jaar weer naar uit deze te versieren.


Nu had ik vorig jaar al heel veel leuke kerstballen gekocht, toch heb ik er dit jaar ook weer een paar bijgehaald waar ik heel blij mee ben. Dit jaar heb ik trouwens gekozen voor een kunst kerstboom omdat ik vorig jaar wel heel last had van de naalden uit de boom. En tegenwoordig lijken de kunst bomen ook heel erg mooi dus waarom niet!

Ik hou er totaal niet van om 1 thema in de kerstboom te houden, nee ik hou van allerlei mooie en verschillende ornamenten. Ik vind ronde ballen erg leuk maar ik heb toch liever echte figuren. Het eerste wat ik s’ochtends doe als ik wakker word is de kerstboom aanzetten zodat ik voor het werk nog even kan genieten van de boom. Ik wordt er namelijk zo blij van als ik erna kijk. Benieuwd wat er allemaal in mijn boom hangt? Kijk mee!

De hangers heb ik bij verschillende winkels gekocht waaronder, Intratuin, Sostrene Grene en Sissy Boy. De ronde kerstballen komen allemaal van Xenos. Ook heb ik een aantal kerstballen uit Engeland meegenomen.

Heb jij de kerstboom al staan?
Heb jij een thema in de kerstboom?