Accessoires, Feestdagen, Inspiratie, Persoonlijk

MY LOVELY CHRISTMAS TREE ORNAMENTS!

Op de blog van mijn zus kwam ik een onwijs leuk artikel tegen, namelijk haar favoriete kerstdecoratie. Ik werd direct helemaal blij van haar artikel en heb ook mijn camera erbij gepakt om mijn eigen kerstdecoratie vast te leggen.

Ik ben dol op de kerst en dit jaar kon ik voor het eerst mijn eigen kerstboom helemaal samenstellen. Ik heb overal en nergens kerstdecoratie gesprokkeld met als eind resultaat (al zeg ik het zelf) een hele gezellige vrolijke kerstboom. Ik wil je vandaag een aantal van deze decoratie laten zien die ik zelf heel erg tof vind. Benieuwd? Kijk mee!

kerst

k1

k2

k3

De eerste die ik eruit heb gepakt zijn deze kerst hangers van de Marks & Spencer. Ik kocht een aantal bij de Marks & Spencer omdat ik er gelijk helemaal verliefd op werd. Ik hou zelf niet zo van thema bomen maar meer van een boom die gewoon vol hangt met van alles en nog wat. Vooral het notenkraker poppetje is echt een favo!

k5

Bij Søstrene Grene kocht ik de onwijs leuke candy cane hangers. Ze zaten verpakt per 2 en ik nam gelijk 2 doosjes mee. Ik vind ze heel kerstig en vrolijk in de boom. Ze zijn van glas wat het nog mooier maakt. Daarnaast waren ze ook nog is super betaalbaar!

Een tijdje terug alweer kwam ik bij een winkeltje hele rare versiering tegen. Het was echt geen gezicht en veel te veel aan één hanger. Toen ik zag dat er een peperkoek mannetje ook bij hing nam ik de hele zet mee en ben ik thuis aan het knutselen geslagen. Ik haal al het andere eraf en liet alleen het peperkoek mannetje over. Ik was al een tijdje opzoek naar zulke decoratie en ben dan ook heel erg blij met deze schattige varianten. Ik word echt vrolijk van die schattige hoofdjes.

k6

Als laatste nog deze 3 waar van 2 bij de Xenos verkrijgbaar zijn. Ik kocht de eekhoorn en kreeg de beer cadeau van mijn zus. Hoe schattig zijn ze? Ze zijn van glas en ook nog vrij betaalbaar.

De laatste en toch wel het meest dierbaar is het goud/gele beertje. Deze is van mijn ouders en hebben ze al heel wat jaren, echt een antiek stukje. Ik ben er ook al jaren dol op en nu ik uit het huis ben mocht ik deze meenemen om in mijn eigen boom te hangen. Ik vind het geweldig en heel blij dat deze nu bij mij hangt. Het doet mij herinneren aan alle mooie jaren kerst!

k7

Heb jij ook een kerstboom thuis?
Heb jij een thema in je boom hangen?