Accessoires, New

Mijn nieuwe gadget | HEMA lettertang

Sinds ik een eigen huis heb met een heerlijke ‘inloop opbergkast’ ben ik helemaal aan weg van de ‘Pinterest’ waardige storage ruimtes waar je alles netjes sorteert en opbergt en waar je voorraden in hebt staan.

lettertang1Nu heb ik mijn eigen kast al lekker vol met van alles en nog wat maar was ik wel opzoek naar een goede en ook leuke manier om producten uit elkaar te houden met labels. Ik begon met simpele stickers maar daar ben ik mee gestopt omdat het er niet echt mooi uitzag. Bij mijn zoektocht op Pinterest zag ik vaak dat er gebruik werd gemaakt van labels uit een lettertang en dat gaf mij inspiratie. Ik herinnerde namelijk dat HEMA een ‘betaalbare’ lettertang verkocht.

Woensdag ben ik gelijk naar de HEMA gegaan en daar trof ik de roze lettertang aan voor €10,-. Ik nam hem mee naar huis en ben gelijk aan de slag gegaan. Althans, gelijk… Het duurde zeker een uurtje voor ik doorhad hoe het nou eigenlijk werkte. Op de achterkant van de verpakkingen stonden wel afbeeldingen vermeld hoe je het product moest gebruiken maar op een of andere manier kreeg ik het maar niet door. Uiteindelijk lukte het dan eindelijk en kon ik aan de slag!

lettertang2

lettertang3

Ik ben begonnen met de weckpotten in de keuken, deze gebruiken we namelijk elke dag en staan dan lekker makkelijk in handbereik in de keuken! Ohja, het maken van deze labeltjes werkt trouwens best verslavend. Ik vond het zo leuk dat mijn tape al bijna op is. Gelukkig verkopen ze bij de HEMA de tape los dus kan ik direct een set inslaan om lekker door te gaan met labeltjes maken.

Verkrijgbaar bij Hema!

Heb jij ervaring met de lettertang van HEMA?