Inspiratie, Persoonlijk

PLOG | Winkeltjes bekijken in Zwolle!

Afgelopen week was ik samen met Larissa een dagje naar Zwolle. Deze hele dag stond in het teken van heel veel leuke winkeltjes bekijken, alvast opzoek naar leuke kerstspulletjes en natuurlijk lekker gezellig rondlopen.Het leek mij wel leuk om op deze dag weer wat foto’s te maken en te verwerken in een plogje. De laatste keer dat ik namelijk een plog heb gemaakt is alweer bijna een jaar geleden, oef! Benieuwd hoe ons dagje eruit zag? Kijk snel mee!

Ready to go! Aangekleed, tas ingepakt en een grote sjaal mee.

Eenmaal aangekomen in Zwolle was onze eerste stop een bezoekje aan de Søstrene Grene. Ik hou van deze winkel en vind het heerlijk om er lekker doorheen te lopen en te snuffelen. Ze waren al volop bezig met kerstspulletjes in de winkel aan het leggen en dat is natuurlijk helemaal genieten.

Ik zag een hoop leuke spullen maar heb eindelijk niks gekocht. Binnenkort als de kerst echt bijna aanbreekt, ga ik zeker terug om wat leuke items te scoren.

Bijvoorbeeld deze gezellige servetjes. Zo leuk om deze op een kersttafel te leggen. 

Naast kerst heeft de Søstrene Grene natuurlijk nog veel meer waaronder deze planner. Hij zag er zo mooi uit en is echt een aanrader. Het is dat ik net een planner heb anders had ik hem zeker meegenomen.

De volgende stop was een bezoekje aan mijn favoriete winkel, de Dille & Kamille. Ook hier hadden ze heel veel leuke kerst spulletjes om blij van te worden. Als ik dit allemaal zie heb ik zoveel zin om het huis al helemaal kerstproof te maken. Helaas moet ik van mijn vriend toch echt even wachten…

Het was erg fris buiten en ik keek uit naar een koffie pauze. We besloten lekker even te gaan zitten in de boekenwinkel die gevestigd zit in de kerk in Zwolle. Zo heerlijk om hier lekker tussen de boeken te kijken of natuurlijk even wat te drinken. Ik ging voor koffie met een mandarijn cake!

Weer opgewarmd en bijgeladen klaar om naar de Primark te gaan. Qua kleding zag ik vrijwel niks leuks en daarom ging ik snel naar de pyjama afdeling waar ook de home artikelen te vinden zijn. Ook op pyjama gebied kon ik niet slagen maar bij de home zag ik weer zoveel leuk leuks. Waaronder deze geweldige mok! Hij is echt super groot maar hoe leuk is het om hier je warme choco uit te drinken?! Leuke tip om iemand cadeau te doen.

Maar er was nog meer waaronder heerlijke geurkaarsjes met nog meer peperkoek mannetjes.

Na de Primark ging onze winkeltoer verder en kwamen we bij een schattige kledingwinkeltje aan met hele leuke kaartjes. De laatste tijd vind ik kaarten heel leuk om te hebben en daarom moest ik ook hier even een blik werpen tussen de kaarten. Als snel zag ik hele leuke exemplaren!

Op naar de ZARA Home waar ook de winkel al in heerlijke kerststijl was gebracht. Dit bed zag er zo leuk uit!!

En dan heb ik het nog niet eens over de versiering gehad. Hoe leuk zijn deze peperkoek mannetjes. Helaas veel te prijzig maar anders had ik ze graag meegenomen.

Bij de Sissy Boy hadden we onze laatste stop en daar kan ik ook zo genieten van de mooie spullen. Betoverende sneeuwbollen, kerstballen en nog heel veel meer. 

Ook heeft Sissy Boy dit jaar een heel alfabet aan kerstballen van glas en deze zijn ook stuk voor stuk prachtig. Iedere letter is weer anders en zo mooi. Ook weer een heel leuk item om iemand cadeau te doen!

Maar mijn aandacht viel vooral op de glazen kerstballen in vorm van dieren. Deze egel vind ik werkelijk prachtig en zo mooi gemaakt. Ik kan hier echt blij van worden, zo zo mooi!

En ook zoetigheid hoort erbij en toen ik deze candy bar zag moest die echt even op de foto. Ik vond hem best prijzig anders had ik graag deze caramel met pumpkin bar willen proeven. Of alleen al meenemen door de verpakking. Iemand die weet hoe die smaakt?

De laatste stop vlak voor we naar huis gingen was bij een frietjeszaak waar ik van Larissa absoluut heen moest. Zij vertelde namelijk dat ze hier de lekkerste friet ooit hebben en dat wou ik natuurlijk wel even proeven. Ze had helemaal gelijk, de friet in deze winkel is heerlijk! Goede afsluiter van een hele gezellige dag!

Heb jij wel eens gewinkeld in Zwolle?