Inspiratie, Persoonlijk

TAG | WAT ALS …

Tags vind ik altijd super leuk om bij andere collega bloggers te lezen en daarom vind ik het altijd leuk om zelf ook nieuwe Tags te ontdekken en deze te behandelen op mijn blog. Ik vond vandaag eentje die ik nog niet eerder had gedaan maar vol zit met super leuke vragen. De ‘Wat als…’ Tag. Benieuwd? Kijk mee!

WAT ALS JE VOOR ÉÉN DAG ELKE WILLEKEURIGE PERSOON ZOU KUNNEN ZIJN, WIE ZOU JE DAN KIEZEN?

Dan zou ik echt kiezen voor Zoë Sugg of wel Zoella genoemd. Ik volg haar al jaren en ik vind haar echt een geweldige blogster/youtuber. Ik vind haar persoonlijkheid die ze laat zien leuk, haar levensstijl is fantastisch en dan heeft ze ook nog eens een jaloersmakend huid. Ja ik zou best een dagje haar leven willen overnemen.

ALS JE ZOU REÏNCARNEREN ALS EEN DIER, WELKE ZOU HET DAN ZIJN?

Dan zou dat een huiskat zijn die de hele dag lekker in een mandje ligt. Knorren, naar vogeltjes kijken en op zijn tijd wat eten.

ALS JE EEN FEESTJE ZOU GEVEN, WAT VOOR ÉÉN DAN OOK, WAT VOOR FEESTJE ZOU HET DAN ZIJN, EN TER GELEGENHEID WAARVAN?

Het lijkt mij leuk om een keer een ‘Herfst’ feestje te geven. Het lijkt mij zo leuk om echte herfstachtige gerechten te maken en het huis/tafel in herfstsferen te versieren. Kaarsjes aan, pompoentjes overal en lekker muziekje op de achtergrond.

ALS JE DE LOTERIJ ZOU WINNEN, WAT ZOU JE DAN ALS EERSTE DOEN?

Reisje boeken naar Londen en daar heerlijk overnachten in een super de luxe hotel en winkelen tot ik er bij neer val. Haha!

WAT ALS JE EEN BOEK UIT MOCHT BRENGEN, WAT VOOR BOEK ZOU HET DAN ZIJN?

Een combi van een lifestyle boek met inspiratie/tips en een kookboek gedeelte met lekkere en favoriete recepten.

WAT ALS JE VOOR ÉÉN DAG EEN MAN ZOU ZIJN?

Hmm dat vind ik echt een lastige vraag. Ik denk mannenkleding winkelen…

WAT ALS JE ÉÉN DAG UIT JE LEVEN ZOU JE OPNIEUW MOGEN BELEVEN. WELKE ZOU DIT DAN ZIJN?

Oh er zijn zo veel fantastische dagen die ik opnieuw zou willen beleven. 1 daarvan is het moment dat ik mijn hondje Bo meenam naar huis. Ik was zo blij om Bo te hebben. Helaas is hij er nu niet meer en mis hem nog steeds zo ontzettend veel. Elke dag met hem om mij heen was geweldig en welke dag eigenlijk dan ook, zou ik zo over willen doen.

WAT ALS JE VERPLICHT ZOU MOETEN VERHUIZEN NAAR HET BUITENLAND. NAAR WELK LAND ZOU DAT DAN ZIJN?

Natuurlijk naar Engeland. Het lijkt mij echt geweldig om daar te kunnen wonen. De hele sfeer en de mensen vind ik geweldig en het is echt een land dat zo bij mij past. Maar ja dan moet ik eerst die Loterij winnen.

WAT ALS JE UIT IEDER BEROEP ZOU MOGEN KIEZEN, WAT ZOU JE DAN WILLEN ZIJN?

Ik heb meerdere dingen die ik graag zou willen zijn. Hoofd van een grafisch bureau lijkt mij geweldig. Eigenaar van een heel leuk knus en gezellige bakkerij met taartjes. Party/Wedding planner lijkt mij ook echt geweldig. Genoeg keuze dus!

WAT ALS JE ELK CELEBRITY ZOU MOGEN KIEZEN, MET WIE ZOU JE DAN OP DATE GAAN?

Daar hoef ik niet lang over naar te denken. Mijn All Time favoriet is Robert Pattinson. Deze man is gewoon geweldig knap!

Neem de TAG gerust over op je eigen blog!
Wat zou jij doen als je de lotterij zou winnen?