Accessoires, Beauty, Inspiratie, New

Victoria’s Secret Travel Bag | Bij Etos!

Bij de Etos kun je de regelmatig een hoop leuke Victoria’s Secret items scoren. Zo heb je daar de heerlijke body splashes te koop maar ook leuke cadeausets en zelfs ook hele leuke toilettasjes. 

Ik nam er vorige week een kijkje en ik werd compleet verrast door de leuke exemplaren. Ik kon bijna niet kiezen maar ging uiteindelijk naar huis met de Travel Bag. Benieuwd? Kijk mee!

vsOp mijn Instagram (volg mij op lauralouisenl & Fablouise.nl)  liet ik al een aantal van deze leuke tasjes zien. Vooral de opvallende van de PINK zijn ontzettend leuk voor de zomer en deze met roze en witte stippen had ik dan ook bijnaaaa gekocht. Toch besloot ik te gaan voor de handige travel bag met kledinghanger deze is namelijk ideaal voor als je op vakantie gaat!

insta

Volg mij op lauralouisenl & Fablouise.nl

De Travel Bag is dus een toilettasje waar een kledinghanger aan vast is. Je kunt hem daardoor gemakkelijk ophangen en makkelijk je make-upjes eruit halen. Zo blijft alles netjes met het reizen zelf, heb je alles geordend en is het een stuk overzichtelijker dan in een grote bag.

vs2

vs4

Nu moet ik zeggen dat ik zelf helemaal niet fan ben van de print aan de binnenkant maar agh, deze zit straks toch vol met make-up als ik hem ga gebruiken voor mijn reis naar Barcelona.

In totaal zitten er 4 smalle vakjes in en onderaan nog een groot toilettasje die je evt. los kunt maken en zelfs apart kunt gebruiken. Hoe leuk is dat? Ik ben er ieder geval erg blij mee en vind dit naast mijn ‘normale’ toilettas een handig item. Ik kan niet wachten om hem te gebruiken op vakantie!

vs6

vs7

De prijs is een stuk aangenamer dan wanneer je hem tegenkomt bij de Victoria’s Secret winkels zelfs.
Bij Etos betaal je namelijk voor de toilettasjes maar €14,99 per stuk!

Wat vind jij van de toilettasjes van VS?