Beauty, Inspiratie, New

Viktor & Rolf | Flowerbomb Bloom

De geur FlowerBomb van Viktor & Rolf kan ik iedereen aanraden om een keertje te ruiken, deze geur is namelijk onwijs lekker. Nu heb ik zelf een hele mooie set mini’s van Flowerbomb geurtjes die ik tijdens een event heb gekregen en wanneer het voorjaar aanbreekt pak ik deze geur er weer absoluut bij.

Nu heeft Viktor & Rolf een nieuwe variant op de geur, namelijk Flowerbomb Bloom. Omdat het persbericht er prachtig uitziet en ik zeker weer dat de geur net zo lekker is als de huidige wil ik het graag met jullie delen. Benieuwd? Kijk mee!

viktorrolf

Viktor & Rolf weten de wereld wederom te verrassen door een nieuw hoofdstuk in de Flowerbomb story te  brengen: Flowerbomb Bloom. Al is deze nieuwkomer sterk verbonden met de robuuste geur van Flowerbomb, hebben Viktor & Rolf voor ogen gehad dat Bloom vooral een uitbarsting van frisse bloemensoorten moet zijn: een geur die de terugkeer van prille lentedagen en de verkwikkende frisse buitenlucht aankondigt.

viktorrolf2
Voor deze nieuwe Eau de toilette is men op ontdekking gegaan naar vernieuwende olfactorische mogelijkheden waarbij de grenzen van het bloemenboeket zijn opgezocht om een sprankelende, frisse en sensuele geur te bereiken.

Flowerbomb Bloom is ontwikkeld vanuit onze wens om een luchtige geur met een explosie van frisse bloemensoorten te ontwikkelen die synoniem staat voor de bloei van de lente” zo vertellen Viktor&Rolf.

viktorrolf1

Flower Bloom
30 ml €61,95
50 ml €83,25
100 ml €107,00
Nu verkrijgbaar bij alle door Viktor&Rolf erkende verkooppunten.