Beauty, Inspiratie, Persoonlijk

Wat zit er in mijn Make-up tasje!

Mijn make-up tasje is een belangrijk stuk voor mij. Deze zit namelijk gevuld met fijne make-up producten die ik het liefst overal mee naar toe sleur.

Thuis heb ik mijn make-up tafel gevuld met producten maar zodra ik bijvoorbeeld naar mijn vriend ga wil ik toch fijne producten bij mij hebben en die gaan dan in dit tasje. Benieuwd wat ik meeneem en welke producten ik helemaal geweldig vind? Kijk mee!


mb

In mijn make-up tasje zitten alleen make-up producten, geen kwasten en ook geen lipsticks. Dit komt omdat ik ook kwasten bij mijn vriend thuis heb liggen en lipsticks liggen echt overal en nergens in mijn tas.

mb2

De producten die ik meeneem zijn dus producten waar ik heel enthousiast over ben, waar ik niet zonder kan als ik make-up op doe en producten die ik zeker ook opnieuw zou aanschaffen. Op de bovenste en onderste foto zie je de volgende producten:

Dior Forever Foundation | Deze foundation kocht ik begin dit jaar op advies van de ICI Paris XL. Ik ben echt helemaal dol op de Vitalumière foundation van Chanel maar voor het najaar merkte ik toch dat ik iets meer dekking wou hebben. Ik liet mij adviseren en daar kwam deze van Dior uit. Ik vind hem super!

Anastasia Dipbrow Pomade – Ebony | Mijn wenkbrauwen zijn erg donker en vol van zichzelf maar toch zijn er een paar puntjes die ik moet bijwerken. Hiervoor gebruik ik graag de Dipbrow van Anastasia in de donkere kleur Ebony. Deze blijft mooi zitten en komt goed overeen met mijn eigen donkere kleur. Enige minpunt eraan vind ik dat hij toch een beetje uitdroogt ondanks dat ik hem altijd goed dicht doe.

Paula’s Choice Concealer | Het kleine ronde doosje van Paula’s Choice is mijn favoriete concealer. Ik gebruik hem voor onder mijn ogen en als ik wat oneffenheden heb. Je hebt maar een klein beetje nodig om iets te camoufleren en laat het ook deze hele dag goed.

Chanel oogpotlood Bruin nr. 66| Toevallig heb ik deze oogpotlood pas gekocht, ik was namelijk opzoek naar een nieuwe en vond deze wel geschikt. Het is een normaal oogpotlood in een donkere bruin kleur. Ik draag lievere bruin ipv. zwart omdat dat al snel té heftig staat bij mij en ik heb toch liever altijd iets natuurlijks.

Dior Show Extase Mascara | Met deze mascara van Dior heb ik echt een haat/liefde relatie. Het ene moment zit hij echt prachtig op mijn wimpers en geeft hij mij mega volume en lengte maar er zijn ook van die dagen dat het echt een drama is en dat er niks mee te maken valt. Toch blijft het een favoriet omdat hij toch wel doet wat hij moet doen en ik snel de ellende die hij soms aanbrengt vergeet. Het borsteltje is vrij dik en neem veel mascara op maar als je even wat meer tijd met aanbrengen neemt dan krijg je een prachtig effect.

Chanel Blush 160 Innocence | Deze blush van Chanel is één van mijn grote favorieten. Ik heb hem al een tijdje in mijn stash maar ik gebruik hem van al mijn blushes echt het meest. De kleur is een beetje een mengeling van koraal en paars en op mijn huid geeft hij een natuurlijk resultaat met een warm gloedje. Dit is echt een blush die ik zeker opnieuw zou halen als die ooit op zal zijn.

Giordani Gold Jewel Powder Light | Van Giordani Gold gebruik ik nu een fijne gezichtspoeder in de kleur light. Het doosje is echt prachtig maar het product zelf is ook erg fijn om te gebruiken. De poeder past goed bij mijn huid, brengt mooi effe aan en blijft netjes zitten. Er staat over deze poeder een uitgebreide review.

Yves Saint Laurent Bronzer | Als laatste product nog een bronzer van Yves Saint Laurent, de Terre Saharienne. Deze bronzer is vrij neutraal waardoor die natuurlijk op mijn huid staat. Momenten wanneer ik wat heftiger wil shapen dan kan dat ook, je kunt hem namelijk goed opbouwen voor wat meer effect.

mb3

mb

Welk make-up product vind jij echt een must om mee te nemen?